Extra

Elhunyt a Trónok harca sztárja

Meghalt Ian Gelder brit színész, akit sokan a Trónok harca című sorozatból ismerhetnek.

Hetvennégy éves korában elhunyt a Trónok harca című sorozat sztárja, a brit színésznél tavaly decemberben diagnosztizáltak epevezetékrákot. A színész férje, Ben Daniels kedd este tette közzé a hírt az Instagramon – írta meg a Daily Mail. Ian Geldert leginkább az amerikai televíziós fantasy sorozatban játszott Kevan Lannister alakítása miatt ismerték.

The Olivier Awards 2022 with MasterCard - VIP ArrivalsLONDON, ENGLAND - APRIL 10: Ian Gelder attends The Olivier Awards 2022 with MasterCard at the Royal Albert Hall on April 10, 2022 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images for SOLT)
Ian Gelder (1949–2024) / Fotó: Getty Images

„Iannél decemberben epevezetékrákot diagnosztizáltak, és tegnap 13:07-kor elhunyt. 

Minden munkát abbahagytam, hogy a gondozója lehessek, de egyikünknek sem volt fogalma arról, hogy mindez ilyen gyorsan bekövetkezik

– olvasható a keddi posztban. A szintén színész Ben Daniels úgy fogalmazott az Instagramon, hogy Ian volt „a legkedvesebb, legnagylelkűbb és legszeretetteljesebb emberi lény”. 

Kevan szerepe mellett ismert volt az Űrlényvadászok című sorozatból is, 2019-ben vendégszerepelt a BBC tévésorozatában, Az Úr sötét anyagaiban, illetve 2020-ban Zellin szerepében tűnt fel a Ki vagy, doki? című sorozatban. A család és a barátok sietve fejezték ki részvétüket az elhunyt színész férjének, rövid idő alatt támogató üzenetekkel árasztották el a gyászhír alatti kommentmezőket.

 

 

trónok harca gyász sorozat
Kapcsolódó cikkek