Extra

Mobilfox-műbalhé: egy magánvállalkozás 1 millióval segítené helyrehozni a letaposott teret

Frissen ültetett virágágyásokat tettek a földdel egyenlővé azok a fiatalok, akik egy cég marketingfogásának engedve a Deák téren letapostak egy újonnan ültetett zöld területet. Ezen felháborodva egy kis veszprémi családi vállalkozás most 1 millió forint értékben támogatja a károk helyrehozatalát.

A hétvégén egy cég sok száz követőjével együtt elpusztította a Deák téren frissen ültetett virágágyásokat. Egy, a fenntarthatóságot zászlajára tűző családi vállalkozás most készpénzzel és környezetbarát készítményeivel járul hozzá a terület rendbetételéhez – derült ki a Greenman közleményéből.

Mobilfox
A Mobilfox agresszív, de hatékony marketingstratégiát folytat / Fotó: Mobilfox / Facebook

„Megdöbbentünk azon, hogy bárki marketinghúzásként átgázol a környezeten és visszaél a fiatalok naivitásával. Történjen az egyéni vagy üzleti szinten, szerintünk a legfontosabb közös felelősségünk, hogy a körülöttünk lévő világra, a környezetre ügyeljünk. Különösen fontos ez egy városban, ahol minden kialakított zöldterület számít és hozzájárul a jobb levegőhöz. Ezért szeretnénk támogatni a terület rendbe hozatalát” – vélte Peretsényi Dániel, a cég vezetője.

Mobilfox: kiderült, kinek köszönhető a Deák téri pénzhullás

Okos reklám volt a hétvégi pénzeső.

 

pénz mobilfox deák tér
Kapcsolódó cikkek